ASE

Den uafhængige a kasse, både til Lønmodtagere samt Selvstændige

ASE er 100 % ejet af deres medlemmer og var indtil 2002 kun en a-kasse for selvstændige, efter 2002 blev ASE så en såkaldt tværfaglig a-kasse hvor alle kan være medlem.

ASE er en forkortelse af “A-kassen for Selvstændige Erhvervsdrivende”

ASE er udover det danmarks 5 største a-kasse med mere end 143.000 medlemmer, hvoraf 86.000 er selvstændige og 57.000 er Lønmodtagere.

ASE er ikke en decideret fagforening og forhandler derved ikke overenskomster for medlemmerne. Til gengæld har de Juridisk Bistand i form af “Job Tryghed” som kan hjælpe i situationer indenfor f.eks. ansættelseskontrakt, uberettiget fyring, chikane og meget mere.

De er desuden en af de billigste a-kasser på markedet med en pris på kun 508 kr. pr. mdr som er fuldt fradragsberettiget det giver en udgift på ca. 330 kr. pr. mdr. efter skat.

Selvstændig?

Så er ASE a-kassen for dig, her kommer du i trykke hænder med medarbejdere der kender dine rettigheder som selvstædig og kan hjælpe dig på den bedste måde ved ledighed og andre juridiske problemer, ASE stiller også en Værktøjskasse til rådighed for dig som selvstændig, hvor du finder mange gode og brugbare informationer og væktøjer til din virksomhed. Prisen for A-kasse inkl. juridisk bistand er: 471 kr./md

Meld dig ind i ASE i dag!

Meld dig ind i ASE i dag og bliv sikret økonomisk ved ledighed eller sygdom! Valget er dit?