Business Danmark

Alle har noget at sælge!

Business Danmark er A-kassen og Fagforeningen for dig der beskæftiger sig med Salg, Markedsføring eller Rådgivning.

I forhold til mange andre a-kasser og fagforeninger prøver Business Danmark at gøre noget for deres medlemmer med hensyn til udvikling, sparring og coaching, det gør de blandt andet ved at afholde flere forskellige arrangementer, rundvisninger på virksomheder og meget andet.

Business Danmark har desuden i samarbejde med Mercuri International en hel uddannelses og kursus afdeling som, har alt lige fra Salgs kurser til ledelseskurser. Alle kurser er med henblik på virksomhedens “Return Of Investment”

Priser:

A-kassen: 464 kr. pr. mdr. Prisen efter SKAT er ca. 335 kr. efter skat

A-kasse + Fagforening: 631 kr. pr. mdr. Prisen er selvfølgelig fuldt fradragsberretiget hvilket giver en pris på ca. 554 kr. efter skat

Meld dig ind i Business Danmark i dag!

Meld dig ind i Business Danmark i dag og bliv sikret økonomisk ved ledighed eller sygdom! Valget er dit?