Gratis A-Kasse til studerende!

De fleste fagforeninger og A-kasser tilbyder gratis medlemsskab mens du er under uddannelse og under 30 år, det eneste du som regel skal gøre er at udfylde en tro og love erklæring på at du stadig er under uddannelse og derved fritaget for kontigent.

Hvorfor være medlem når man er studerende?

Jo for når du er færdig med din uddannelse har du mulighed for at få dimitent sats, det svare til 14.473 kr pr. mdr. (2014 før skat) i dagpenge i stedet for kontanthjælp, som er væsentligt lavere end det.

De nedenstående a-kasser og fagforeninger tilbyder alle kontigent til 0 kr når du er under uddannelse. Tryk på logoet for mere information og indmeldelse

Tryk for mere info om Krifa
Gratis A-KAsse MA A-Kasse
Gratis A Kasse ASE
Fri A-Kasse Business Danmark
GRATIS a-kasse det faglige hus
Gratis A-KAsse Fængsel
Gratis A-Kasse Studerende
Gratis A Kasse Studerende
Andre Muligheder for Kontigentfritagelse?

Alle fagforeninger og A-kasser tilbyder kontigent fritagelse, hvis du er frihedsberøvet i mere end 30 dage, dog ikke hvis du har arbejde udenfor Kriminalforsorgens institutioner!